7. mai 2008

 

Sigrid Undset-dagene 2008

Også i år arrangeres Norsk Litteraturfestival, også kjent som Sigrid Undset-dagene. 27. mai - 1. juni 2008 er det stappfullt program med litteraturrelaterte aktiviteter på Lillehammer. Jeg merker at jeg gleder meg allerede!

Jeg skal desverre kun være der én dag. Torsdag 29. mai sleper jeg meg grytidlig til toget, og jeg kopmmer ikke hjem før sent på kvelden. Jeg tror ikke det blir problemer meg å fylle dagen til randen!

Etiketter:


25. februar 2008

 

Oslo Science Fiction-festival 2008

Årets Oslo Science Fiction-festival finner sted torsdag 31. juli til søndag 3. august på Helga Engs Hus, Blindern, Universitetet i Oslo. Hvert år har festivalen æresgjester og denne gangen er det ingen ringere enn science fiction-forfatter Iain M. Banks og Torstein Bugge Høverstad, som blant annet er kjent for den norske oversettelsen av Harry Potter-bøkene, som gjester festivalen. Enn så lenge kan man ikke melde seg på, men jeg regner med at det skjer nærmere sommeren.

Dette er en begivenhet jeg forsøker få med meg hvert år, og så fremt jeg ikke er på ferie akkurat da, kommer jeg definitivt til å innfinne meg!

Etiketter: ,


This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Abonner på Innlegg [Atom]