28. juni 2008

 

All good things comes to an end...

...er det noe som heter. Noen ganger er det ikke man ønsker seg akkurat dét, men siden jeg plutselig er singel igjen regner jeg med å lese mange bøker i sommer.

Nå leses blant annet Monster av Knut Nærum. Og i går fikk jeg The Historian av Elizabeth Kostova som en bookcrossingbokringbok i posten, som jeg skal begynne å lese bare jeg har slukt ferdig Monster.

Andre bøker jeg har planer om å lese i ferien min inkluderer blant annet Venstre hånd over høyre skulder av Selma Lønning Aarø. Ellers er det også et mål å få ned antallet bookcrossingbøker jeg har stående på hylla. Tror ikke jeg skal legge de alt for mange planene om hvilke bøker jeg skal lese, det er litt fint å kunne velge det jeg har lyst til også.

Etiketter:


19. juni 2008

 

Leseuka 2008

Elin leserI august skal jeg lese fem ungdomsromaner som en del av jobben min. Ei "jobbe hjemmefra"-uke, med andre ord. Planen er å lese følgende bøker:

Forberedelsen av Roda Ahmed
HoneyBunny av Hans Petter Laberg
Happy av Linn T. Sunne
La stå : noveller av Ingvild H. Rishøi
Villas vals av Kjersti Scheen

At det har kun blitt norske forfattere i år er vel ganske tilfeldig, men dette er bøker jeg virkelig har lyst til å lese.

Bibliotekar et kjedelig yrke? Slettes ikke!

Etiketter: ,


2. januar 2008

 

Så skriver vi 2008.

I 2007 nådde jeg atter en gang mitt mål med å få lest minst 50 bøker. Også i fjor med god margin: jeg leste hele 62 bøker. Lista over bøkene jeg leste i 2007 kan du kikke på HER.

Nyttårshilsen

Etiketter:


This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Abonner på Innlegg [Atom]