18. april 2008

 

Knut Næreums Mord over ein låg sko

Mord over ein låg skoJeg vet ikke om du bare er begeistret for krimklassikere eller forfatteren Knut Nærum: Skulle én eller begge være tilfellene vil jeg anbefale på de varmesteå se stykket Mord over ein låg sko med Spellaget BUL. Jeg så premieren nå i kveld, og dermed også for andre gang, og det var minst like morsomt som da jeg så det som prøveforestilling på mandag. Masse ordspill og litterære referanser. Anbefaler absolutt alle som befinner seg i Tigerstaden til å se stykket. Det er fortsatt muligheter!

Framsyningar:

Sundag 20. april kl 19.00
Måndag 21. april kl 1900
Onsdag 23.april kl 19.00
Fredag 25.april kl 19.00

Etiketter: ,


5. mars 2008

 

Eg kan fly!

I kveld har eg vore på teater! Vi kjenner vel alle den lille guten som aldri ville bli vaksen? Eg har sett han! På Det Norske Teateret går no dei aller siste framsyningane av Peter Pan, og eg er så glad for at eg endeleg fikk sett han.

Peter PanVi hadde plassar heilt framme på andre rad, og det var verkeleg ein framifrå stad å sitte. Vi fikk nok med oss ein del dei lengre bak gjekk glipp av.

Eg er ikkje heilt sikker på kva tid eg sist las Peter Pan, men det var etter at eg vart vaksen. Det er ei fascinerande og herleg historie. Eg trur eg skal legge meg og sove. Og når eg søv, då skal eg drøyme om Aldriland!

Etiketter:


This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Abonner på Innlegg [Atom]